Waarom investeren bij Durasun

Met een thuisbatterij kan je stroom die je niet meteen nodig hebt bewaren. De beste manier om minder afhankelijk te zijn van prijsstijgingen. Daar komt bij dat ons huidige netwerk niet voorzien is op ons stijgende energieverbruik. Door jouw stroom lokaal bij te houden, help je om overbelasting te voorkomen. Ook als je al zonnepanelen hebt geïnstalleerd, kan het interessant zijn om één of meerdere thuisbatterijen aan te sluiten. Durasun zorgt ervoor dat jouw batterij intelligent aangestuurd zal worden door de installatie van zijn eigen energiemanagementsysteem JULLIX. Meteen mee met de toekomst!

Maximale kwaliteit, slimste sturing

Hoewel alle thuisbatterijen dezelfde technologie gebruiken om energie op te slaan, zijn er grote verschillen in prijs/kwaliteit verhouding, vermogen, efficiëntie, degradatie (vermogensverlies op lange termijn) en milieuvriendelijkheid. Durasun zet de laatste jaren in op het installeren van thuisbatterijen. We hebben op korte tijd heel wat ervaring en expertise opgebouwd, op vlak van merken, aansluiting en mogelijkheden. Zeker nu Durasun een eigen slimme sturing heeft, kan u nu al de installatie van de toekomst plaatsen

Zonne-energie op maat van jouw thuis

Zonne-energie bestaat uit meer dan zonnepanelen. De echte winst zit in het juist combineren van zonnepanelen, de omvormer, een thuisbatterij, de digitale meter en andere slimme toestellen (wasmachine, autolaadpaal, warmtepomp, …). We maken voor jou een voorstel op maat van jouw huis, leven en toekomstplannen. We houden steeds rekening met volgende factoren:
  • Het dak: hellingsgraad, oppervlakte, richting, schaduw, …
  • De bewoners: samenstelling, levensfase, huishoudtoestellen, specifieke hobby’s, toekomstplannen, …
  • Het huis: bouwjaar, bedrading, materialen, aansluitingen, verbouwingsplannen, …

“Zonne-energie is de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw gezin”

Investeren en terugverdienen

Zonnepanelen en thuisbatterijen zijn de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw gezin. De overheid voorziet subsidies voor zowel batterijen als zonnepanelen, en er is een regeling uitgewerkt voor een BTW-verlaging op zonnepanelen. Vraag je een offerte aan, dan berekenen we voor jou welke subsidies en verlagingen precies van toepassing zijn.

Updates

Testimonials

Ontdek hier wat onze klanten van ons vinden. Je kan alle review terugvinden op onze Google bedrijven pagina

Meer lezen, klik hier

Vraag een voorstel op jouw maat

Bedankt voor het invullen van deze vragenlijst.
Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Volg ons op Instagram

Durasun verwelkomt je op Batib…
🔌 Elektrisch onderweg? Laad op…
We zijn verheugd om deze prach…
✨ AFDELING IN DE KIJKER ✨ Ons…
De winactie is officieel afges…
Hoge energieprijzen, langdurig…
📣 Vacature: Service Coördinato…
Weer een succesvolle installat…
Wist je dat? 💡 Zonnepanelen to…
Wij maken jouw dag nóg stralen…