Waarom investeren bij Durasun

U investeert in zonnepanelen, thuisbatterijen en eventueel een laadpaal voor uw elektrisch voertuig. Maar hoe stuur je al die elementen nu slim aan om er maximaal rendement uit te halen? Wanneer laad ik best die batterij op en wanneer gebruik ik ze best? Hoe combineer ik dat met het capaciteitstarief en/of mijn dynamisch energiecontract? Jullix is het antwoord. Dit slimme energiemanagementsysteem (EMS) behoudt de controle over alle parameters en toestellen en stemt die perfect op elkaar af. En wat moet u dan doen? Niets, alleen maar kijken hoe u maximaal bespaart!

Monitoring app: MyJullix

Hoeveel bespaar ik dan? Dat volgt u gemakkelijk in real time via de MyJullix App en/of de mijn.jullix.be website. Daar ziet u precies hoeveel u wanneer bespaart. U behoudt de controle over uw capaciteitsgebruik, weet hoeveel stroom uw zonnepanelen aan het net leveren en ziet de exacte financiële impact van de besparingen gerealiseerd door uw EMS. En dat allemaal in één handig  overzichtsscherm.

En er is meer

Jullix kan ook uw gas- en waterverbruik monitoren. Wanneer er onregelmatigheden zijn, krijgt u een waarschuwing. Zo heeft u inzicht in uw totale energieverbruik. Dankzij remote updates houden wij uw systeem in optimale conditie met nieuwe functies en verbeteringen. U hoeft daar zelf niets voor te doen. Want het brein van uw EMS, dat is Jullix!

“Zonne-energie is de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw gezin”

Investeren en terugverdienen

Zonnepanelen en thuisbatterijen zijn de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw gezin. De overheid voorziet subsidies voor zowel batterijen als zonnepanelen, en er is een regeling uitgewerkt voor een BTW-verlaging op zonnepanelen. Vraag je een offerte aan, dan berekenen we voor jou welke subsidies en verlagingen precies van toepassing zijn.

Updates

Testimonials

Ontdek hier wat onze klanten van ons vinden. Je kan alle review terugvinden op onze Google bedrijven pagina

Meer lezen, klik hier

Vraag een voorstel op jouw maat

Bedankt voor het invullen van deze vragenlijst.
Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Volg ons op Instagram

Durasun verwelkomt je op Batib…
🔌 Elektrisch onderweg? Laad op…
We zijn verheugd om deze prach…
✨ AFDELING IN DE KIJKER ✨ Ons…
De winactie is officieel afges…
Hoge energieprijzen, langdurig…
📣 Vacature: Service Coördinato…
Weer een succesvolle installat…
Wist je dat? 💡 Zonnepanelen to…
Wij maken jouw dag nóg stralen…