Waarom investeren bij Durasun

Uw elektrisch voertuig thuis opladen kan makkelijk én slim met de Muon laadpaal. Die is ontworpen voor een naadloze integratie in het Jullix energiemanagementsysteem. Dat levert u een besparing tot honderden euro’s per jaar op. Bovendien is de laadpaal eenvoudig te installeren en intuïtief te gebruiken.

Slimme laadfunctie

Laden is laden? Niets is minder waar. Afhankelijk van de omstandigheden zoals zonneopbrengst, dynamisch energietarief of beschikbare tijd, zullen uw laadbehoeften verschillend zijn. U wilt bijvoorbeeld zo snel mogelijk zo veel mogelijk laden. Of u wilt net optimaal gebruikmaken van zelf opgewekte energie? De Muon laadpaal geeft u de keuze uit vier verschillende laadfuncties die steeds precies beantwoorden aan uw specifieke verwachtingen.

Vier functies: laden zoals het past

Eco: De ideale modus wanneer je auto nog voldoende energie heeft en je op korte termijn geen grote verplaatsingen doet. 

Turbo: De perfecte modus wanneer je wil dat je wagen zo snel mogelijk geladen wordt, maar je toch het capaciteitstarief niet wil overschrijden.

Max: Deze modus gebruik je wanneer je je wagen zo snel mogelijk op maximaal vermogen wil laden, de kosten zijn dan wel hoger.

Block: Deze laadmodus laat energiemanagementsysteem Jullix toe om zelf te bepalen wanneer en hoe snel de wagen geladen wordt afhankelijk van het capaciteitstarief en andere parameters.

“Zonne-energie is de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw gezin”

Investeren en terugverdienen

Zonnepanelen en thuisbatterijen zijn de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw gezin. De overheid voorziet subsidies voor zowel batterijen als zonnepanelen, en er is een regeling uitgewerkt voor een BTW-verlaging op zonnepanelen. Vraag je een offerte aan, dan berekenen we voor jou welke subsidies en verlagingen precies van toepassing zijn.

Updates

Testimonials

Ontdek hier wat onze klanten van ons vinden. Je kan alle review terugvinden op onze Google bedrijven pagina

Meer lezen, klik hier

Vraag een voorstel op jouw maat

Bedankt voor het invullen van deze vragenlijst.
Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Volg ons op Instagram

Durasun verwelkomt je op Batib…
🔌 Elektrisch onderweg? Laad op…
We zijn verheugd om deze prach…
✨ AFDELING IN DE KIJKER ✨ Ons…
De winactie is officieel afges…
Hoge energieprijzen, langdurig…
📣 Vacature: Service Coördinato…
Weer een succesvolle installat…
Wist je dat? 💡 Zonnepanelen to…
Wij maken jouw dag nóg stralen…