Waarom investeren via Durasun

Omvormers zijn de noodzakelijke schakel tussen de gelijkstroom die wordt opgewekt door de zonnepanelen, en jouw huis dat op wisselstroom werkt. De omvormer is the secret weapon voor een maximale opbrengst. Hoe beter die is afgestemd op jouw huis en energieconsumptie, hoe efficiënter de volledige installatie. Durasun legt de focus op een perfect totaalsysteem op jouw energiebehoefte en de toekomst. We implementeren JULLIX, een energiemanagementsysteem (EMS) dat ervoor zorgt dat je hybride omvormer intelligent wordt en maakt de combinatie met een thuisbatterij onmisbaar.

Maximale kwaliteit, intelligente aansturing

Er zijn heel wat mogelijkheden en opties, op vlak van kwaliteit, milieuvriendelijkheid, prijs, levensduur en toekomstbestendigheid. Durasun heeft van omvormers zijn handelsmerk gemaakt. Durasun werkt rechtstreeks met de producent. Dit brengt de samenwerking, opvolging en service naar een hoger niveau. Verder implementeert Durasun met JULLIX de nodige intelligentie om uw installatie nu al de installatie van de toekomst te kunnen noemen

Zonne-energie op maat van jouw thuis

Zonne-energie bestaat uit meer dan zonnepanelen. De echte winst zit in het juist combineren van zonnepanelen, de omvormer, een thuisbatterij, de digitale meter en andere slimme toestellen (wasmachine, autolaadpaal, warmtepomp, …). We maken voor jou een voorstel op maat van jouw huis, leven en toekomstplannen. We houden steeds rekening met volgende factoren:
  • Het dak: hellingsgraad, oppervlakte, richting, schaduw, …
  • De bewoners: samenstelling, levensfase, huishoudtoestellen, specifieke hobby’s, toekomstplannen, …
  • Het huis: bouwjaar, bedrading, materialen, aansluitingen, verbouwingsplannen, …

“Zonne-energie is de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw gezin”

Investeren en terugverdienen

Zonnepanelen en thuisbatterijen zijn de beste en meest duurzame investering die je kan doen voor jouw gezin. De overheid voorziet subsidies voor zowel batterijen als zonnepanelen, en er is een regeling uitgewerkt voor een BTW-verlaging op zonnepanelen. Vraag je een offerte aan, dan berekenen we voor jou welke subsidies en verlagingen precies van toepassing zijn.

Updates

Testimonials

Ontdek hier wat onze klanten van ons vinden. Je kan alle review terugvinden op onze Google bedrijven pagina

Meer lezen, klik hier

Vraag een voorstel op jouw maat

Bedankt voor het invullen van deze vragenlijst.
Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Volg ons op Instagram

Durasun verwelkomt je op Batib…
🔌 Elektrisch onderweg? Laad op…
We zijn verheugd om deze prach…
✨ AFDELING IN DE KIJKER ✨ Ons…
De winactie is officieel afges…
Hoge energieprijzen, langdurig…
📣 Vacature: Service Coördinato…
Weer een succesvolle installat…
Wist je dat? 💡 Zonnepanelen to…
Wij maken jouw dag nóg stralen…